Zaščitimo svoj iPhone pred poškodbami

Vsak ljubitelj pametnih naprav se zaveda, da je iPhone eden izmed najbolj priljubljenih modelov telefonov na tržišču. Odzivnost operacijskega sistema iOS, zmožnost poganjanja zahtevnih 3D aplikacij in vrhunska kamera so samo nekatere prednosti omenjenega telefona. Res pa je, da je kljub svoji tehnološki dovršenosti, še vedno izpostavljen raznim poškodbam iz zunanjega sveta. Proti temu pa se lahko zavarujemo z ovitki za iPhone. Sposobnosti svoje naprave pa lahko razširimo z uporabo Apple slušalk, ki so lahko brezžične ali navadne. V vsakem primeru si z dodatno opremo za pametne telefone zavarujemo svojo investicijo in jo ohranimo v vrhunskem stanju.

Učinkovita zaščita za naš telefon

Zadnje izvedbe iPhone-a so narejene iz bolj vzdržljivih materialov, kot je aluminij. Seveda so tako omenjeni telefoni tudi bolj odporni na udarce, vročino, vlago ipd. To pa ne zagotovi enake mere zaščite, kot nam jo ovitki za iPhone. 

Ko s seboj nosimo telefon, se hitro zgodi, da poškodujemo zaslon. Tako ga lahko opraskamo na robu mize, ali pa odložimo napravo na grobo podlago. Veliko škodo naredi tudi žepni pesek, ki se sčasoma nabere v naših hlačah. Vsi te elementi pa pustijo velike in male praske na zaslonu, ohišju, gumbih ipd. S tem pa se močno zniža vrednost in uporabnost našega iPhona. Praske na zaslonu lahko pomenijo, da bodo nekatere funkcije, kot je čitalec prstnih odtisov, prenehale delovati. V tem primeru je priporočena uporaba zaščitne folije ali stekla za telefon.

Apple slušalke naš telefon tudi obvarujejo poškodb na svoj način. Temu je tako, saj ga bomo lahko imeli pospravljenega v žepu, ko bomo poslušali muziko, govorili s prijatelji ali uporabljali umetno inteligenco z imenom Siri. 

Lažja prepoznavnost telefona

Vsaka nova izvedba iPhona izgleda preprosto čudovito. Težava pa nastane takrat, ko imajo tudi drugi ljudje enak model našemu. Tako se lahko hitro zmedemo, saj ne razločimo našega telefona od drugih. Če pa imamo ovitek za iPhone, pa te težave ni. Ovitki obstajajo v mnogih različnih oblikah, velikostih ter poslikavah. 

Izgled našega telefona tudi veliko pove o naši osebnosti. Tako bodo začeli ljudje, ki nas poznajo, povezovati naš telefon z nami. S tem pa bomo zagotovili, da se bo takoj vedelo, kdo je njegov lastnik.

Na spletni strani www.gizzmo.si lahko najdemo mnogo dodatne opreme za Apple iPhone, kot so Apple slušalke, popsocketi, bluetooth zovčniki ipd.

Ohranimo svojo mobilno napravo v najboljšem stanju

Vsakodnevna uporaba mobilnega telefona sčasoma na njem pusti razne poškodbe. Tako je že po nekaj tednih možno videti majhne praske, udrtine, poškodovane robove ipd. Dejstvo je, da vsako leto Apple izda novo serijo telefonov. Tako pa bomo morda želeli našo staro mobilno napravo prodati, da si lažje privoščimo novo. To pa bomo storili težje, če vizualno ne bo popolna.

Ovitki za telefon Apple pa zaščitijo ohišje pred vsemi možnimi poškodbami, vendar so primarno mišljeni za:

  • Ubranitev poškodb pred padci
  • Preprečevanje padca telefona z drsečih podlag
  • Preprečevanje nabiranja umazanija na ohišju in gumbih

Veliko ovitkov za iPhone ima tudi vgrajeno dodatno gumo na zadnji strani ali ob stranicah. To pa zato, ker se tako zagotovi boljši oprijem naprave med uporabo. To še posebej pride prav, če imamo potne roke, saj nam v tem primeru telefon lahko hitro zdrsi in pade na tla.

Apple slušalke nam olajšajo uporabo telefona

Z uporabo Apple slušalk si lahko naredimo izkušnjo uporabe telefona veliko bolj prijetno. Zadnji modeli uporabljajo bluetooth tehnologijo. To pomeni, da ne vsebujejo žične povezave. Tako se ne potrebujemo ukvarjati z žicami, ki so lahko zelo moteče med hojo ali tekom. Brezžične Apple slušalke se imenujejo AirPods. 

Vedno pa je možno, da kupimo žične slušalke, če nam je to bolj udobno. Uporaba klasičnih žičnih slušalk nam zagotovi, da imamo vedno najboljši signal zvoka. Poleg tega pa so izredno ugodne za nakup in obstajajo v mnogih različnih oblikah.

S slušalkami pa tudi zavarujemo naš telefon, saj ga lahko imamo med uporabo pospravljenega v žepu. Tako lahko brez skrbi poslušamo muziko, ne da bi morali držati sam telefon pred seboj.

Priporočljiva je uporaba ovitka za telefon, kot tudi slušalk. Tako si zagotovimo najboljšo zaščito in izkušnjo pri vsakodnevni uporabi naše mobilne naprave.

Višja vrednost naše mobilne naprave

Ovitki za iPhone povišajo vrednost naše mobilne naprave tako, da ji dodajo funkcionalnost, estetiko in zaščito. Tako lahko izberemo ovitek, ki nam bo omogočil boljšo vzdržljivost naše naprave in tudi boljši izgled. Ko pa bo čas, da kupimo nov telefon, pa bomo starega veliko lažje prodali. 

Seveda pa lahko staro napravo vedno nekomu podarimo, ki je bo vesel. V vsakem primeru pa jo lahko obdržimo, kot nadomesten telefon.