Apple iPhone odlično nadomešča računalnik

Sodobne naprave so lahko izjemno koristne, le če jih znamo seveda pravilno uporabljati. Med vsemi napravami moderne dobe je v ospredju zagotovo Apple iPhone, ki se na trgu pojavlja v številnih različicah. Prav vse različice pa se ponašajo s skupnim imenovalcem. Z njimi lahko odlično nadomestite računalnik.

Pri uporabnih mobilnih naprav je Apple iPhone še toliko bolj priljubljen, ker je za uporabo izjemno preprost. Z dotikom na zaslon lahko kupujete različne aplikacije, zajemate fotografije in ne nazadnje z njim brskate tudi po spletu. Vse, kar vam ponuja računalnik, imate s pomočjo Applovega iPhona na dosegu svojih prstov.

Read more

Moč prenosljivosti power banka

V današnjem svetu je prenosna tehnologija izredno popularna. Tako dandanes poznamo ogromno različnih naprav, ki jih lahko nosimo s seboj. Prenosniki, pametni telefoni, bluetooth zvočniki in tablice so samo nekateri pripomočki brez katerih si modernega življenja ne moremo več predstavljati. Res pa je, da so prenosne naprave omejene z življenjsko dobo vgrajenega akumulatorja. Tako se bomo morali prej ali slej poslužiti električnega omrežja, da napolnimo svojo mobilno napravo. Temu pa se lahko izognemo, če uporabimo power bank. Tako lahko ponovno napolnimo akumulator v skoraj katerikoli mobilni napravi.

Continue reading “Moč prenosljivosti power banka” »

Naprava, ki napolni naš telefon na poti

Vsakemu lastniku pametnega telefona se je že zgodilo, da se mu je nepričakovano izpraznila baterija. Novejši mobiji imajo zelo velike zaslone, močne procesorje ter napredne funkcije, ki potrebujejo veliko energije, da delujejo pravilno. To je tudi razlog, da moramo našo napravo polniti skoraj vsak dan. Dostop do električnega omrežja pa nam ni vedno na voljo. Tako se lahko znajdemo v neprijetni situaciji, saj ne moremo več opravljati in prejemati klicev. V tem primeru pa lahko uporabimo prenosno baterijo za mobitele. Tako imenovan power bank oziroma prenosna baterija pa ima tudi nizko ceno, ki je dostopna vsakomur.

Continue reading “Naprava, ki napolni naš telefon na poti” »

Zaščitimo svoj iPhone pred poškodbami

Vsak ljubitelj pametnih naprav se zaveda, da je iPhone eden izmed najbolj priljubljenih modelov telefonov na tržišču. Odzivnost operacijskega sistema iOS, zmožnost poganjanja zahtevnih 3D aplikacij in vrhunska kamera so samo nekatere prednosti omenjenega telefona. Res pa je, da je kljub svoji tehnološki dovršenosti, še vedno izpostavljen raznim poškodbam iz zunanjega sveta. Proti temu pa se lahko zavarujemo z ovitki za iPhone. Sposobnosti svoje naprave pa lahko razširimo z uporabo Apple slušalk, ki so lahko brezžične ali navadne. V vsakem primeru si z dodatno opremo za pametne telefone zavarujemo svojo investicijo in jo ohranimo v vrhunskem stanju.

Continue reading “Zaščitimo svoj iPhone pred poškodbami” »

Zakaj je popravilo starega telefona dobra naložba?

Dandanes je uporaba pametnega telefona skoraj nujna, če želimo dohajati moderni svet. Tako smo vedno povezani z družino in prijatelji. Obenem pa lažje sledimo službenim obveznostim, saj smo vedno opremljeni z digitalno beležko, dostopom do e-pošte, socialnimi omrežji ipd. Čeprav so moderni telefoni vedno bolj vzdržljivi, se še vedno velikokrat zgodi, da se kaj poškoduje. Novejši modeli imajo vedno večje ekrane, kar pomeni, da se hitro poškodujejo ob udarcu ali drugi nezgodi. S popravilom stekla telefona pa brez težav usposobimo staro naprave in ne potrebujemo kupovati nove.

Continue reading “Zakaj je popravilo starega telefona dobra naložba?” »

Podvodna kamera – kompaktna in zmogljiva naprava

Sodobne naprave, kot so, na primer, kamere, so del našega življenja. Uporabljamo jih zlasti ob posebnih priložnostih. Sicer pa na trgu lahko izbirate med številnimi vrstami kamer. Ena od podkategorij so športne kamere, kamor se uvršča tudi podvodna kamera

Za podvodno kamero je na sploh značilno, da je kompaktna ter izjemno zmogljiva naprava, ki se pogosto ponaša še s svojo praktičnostjo, saj gre za majhno napravo, ki jo zlahka lahko spravite kamor koli. 

Continue reading “Podvodna kamera – kompaktna in zmogljiva naprava” »

Samsung TV – dolgoletna tradicija in kvaliteta razvoja iz Južne Koreje

Samsung je multinacionalka s sedežem v Južni Koreji, ki vztrajno prodira na vse svetovne trge. Njene hčerinske družbe so razporejene praktično po celem svetu. Predstavlja eno največjih podjetij v Južni Koreji, kjer se proizvede skoraj petino celotnega izvoza v državi. Glavne segmente poslovanja predstavlja elektronika, težka industrija in gradbeništvo.

V drugih podružnicah po svetu pa se je poslovanje razširilo tudi na zavarovalništvo ter na oglaševalsko in zabavno industrijo. Podjetje je širšemu svetovnemu prebivalstvu najbolj znano prav po proizvodnji odličnih pametnih telefonov. A vendarle temu ni bilo vedno tako. Na primer, v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja jih je cel svet poznal po vrhunskih TV sprejemnikih.

Začetki družbe Samsung v Južni Koreji

Podjetje Samsung s svojimi koreninami sega v daljno leto 1938. Tega leta je ustanovitelj in lastnik podjetja Lee Byung-chull odprl trgovsko družbo s sedežem v mestu Taegu v Južni Koreji. To je bilo manjše podjetje, katero je zaposlovalo štirideset ljudi. Ukvarjali so se s prodajo in preprodajo živil. To je bila njihova osnovna dejavnost. Kupovali in izvažali so blago, ki je bilo proizvedeno v mestu ali na poljedelskih površinah izven mesta. Največ dobička so ustvarili pri trgovanju s korejskimi ribami, zelenjavo in rezanci. Rezance so proizvajali v svojih lastnih proizvodnih obratih.

Continue reading “Samsung TV – dolgoletna tradicija in kvaliteta razvoja iz Južne Koreje” »